Οι Νάγκετς συνέτριψαν τους Λέικερς και ισοφάρισαν σε 3-3 [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Νάγκετς συνέτριψαν τους Λέικερς και ισοφάρισαν σε 3-3 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ντένβερ Νάγκετς συνέτριψαν με 113-96 τους Λος Αντζελες Λέικερς και ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3, με το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα των Λέικερς.

ΟΙ γηπεδούχοι είχαν από την αρχή το προβάδισμα και προηγήθηκα ακόμη και με 28 πόντους, με τον Τάι Λόσον να σημειώνει 32 πόντους. Από τους «λιμνάνθρωπους» ξεχώρισε μόνο ο Κόμπι Μπράιαντ με 31 πόντους.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς νίκησαν 79-78 τους Σικάγο Μπουλς και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής. Οι 76ερς πέρασαν στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ χάρη σε δύο εύστοχες βολές του Αντρέ Ιγκουοντάλα. Εκεί θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν με 83-80 των Ατλάντα Χοκς με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Γκαρνέτ, που σημείωσε 28 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ