Ο πρώην αρχηγός της Σικελιανής μαφίας προσπάθησε να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Ο πρώην αρχηγός της Σικελιανής μαφίας προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο πρώην αρχηγός της Σικελιανής μαφίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην αρχηγός της σικελικής μαφίας Μπερνάρντο Προβεντσάνο, ο οποίος βρίσκεται εσώκλειστος στις φυλακές της Πάρμας, επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του χρησιμοποιώντας μια πλαστική σακουλα.

Ο 79χρονος πλέον, Προβεντσάνο, είναι σοβαρά άρρωστος, έχει ήδη υποβλθεί σε επέμβαση για καρκίνο και πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, ενω βρίσκεται υπό αυστηρό καθεστώς κράτησης μαζί με άλλους 50 φυλακισμένους στην υψηλής ασφαλείας φυλακή της Πάρμας στην κεντρική Ιταλία.

Το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε από ένα δεσμοφύλακα, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και με τη σακούλα περασμένη ήδη στο κεφάλι του και έτσι το σχέδιο του να βάλει τέλος στη ζωή του ναυάγησε.

Ο πρώην αρχηγός της μαφίας του Κορλεόνε, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, μετά τη σύλληψή του το 2006, ενω διέφευγε της αστυνομίας επί 43 χρόνια.

Πλέον βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση, ενώ απαγορέυεται να έχει πλαστική σακούλα στο κελί του, όκαθώς οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν ο Προβεντσάνο ήθελε να αυτοκτονήσει ή να τραβήξει την προσοχή για την κατάσταση της υγείας του, ακόμα και να στείλει ένα μήνυμα στους «δικούς» του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ