Χρυσή Αυγή: «Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι ένα πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ» - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: «Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι ένα πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις γνωστές θέσεις τους κατά των λαθρομεταναστών επανέλαβαν οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, που δικαιολόγησαν εμμέσως πλην σαφώς την επίθεση εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου.

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης οι δύο βουλευτές είπαν:

«Μετανάστες δεν πρέπει να υπάρχουν στην Ελλάδα, γιατί η χώρα δεν έχει μεταναστευτικό πρόγραμμα. Όλοι αυτοί μπήκαν παράνομα στην χώρα. Ακόμα και οι νοικοκυραίοι μετανάστες που είναι ελάχιστοι, είναι λαθρομετανάστες».

Στη συνέχεια ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε πραγματοποιήσει στον Πέτρο Ευθυμίου, τονίζοντας ότι του πέταξε νερό και καφέ γιατί η χώρα είχε γονατίσει από το Μνημόνιο.

Κλείνοντας, οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκαν και στον Αδόλφο Χίτλερ λέγοντας ότι «είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ