Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Έχω υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο» - iefimerida.gr

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Έχω υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο»

Μπέσυ Μάλφα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα των μεταναστών και των ομοφυλόφιλων σχολίασε σε συνέντευξή της πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι σε γενικές γραμμές οι Έλληνες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν με προκατάληψη αυτά τα δύο θέματα.

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, η Μπέσυ Μάλφα είπε χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες δεν έχουν ξεπεράσει τα ταμπού τους. Και εγώ προσπάθησα να τα ξεπεράσω, η πραγματικότητα με τσάκισε. Ο μετανάστης αισθάνεται ότι τον έχουμε εκμεταλλευτεί και είναι πραγματικότητα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και ζευγάρι με ομοφυλόφιλο: «Έχω μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους, λόγω της ιδιότητας μου ως χορεύτρια, έχω υπάρξει και ζευγάρι με ομοφυλόφιλο. Οι κολλητοί μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι πολύ ανοιχτά πνεύματα, γιατί σε αυτούς δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός γυναίκας προς γυναίκα, ούτε η εξουσία του άνδρα πάνω στη γυναίκα», είπε σχετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ