Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ριάνα - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ριάνα

Ριάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητική επίδραση είχαν στην υγεία της Ριάνα οι καταχρήσεις που κάνει συχνά πυκνά, με αποτέλεσμα να μη γλυτώσει την επίσκεψη στο νοσοκομείο, εξαιτίας του ποτού και του τσιγάρου.

Το βράδυ της Δευτέρας η άτακτη Ριάνα, μετά από το Met Gala της Νέας Υόρκης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς δεν ένιωθε καλά, και διαγνώστηκε ότι πάσχει από εξάντληση κι αφυδάτωση.

Μετά τις πρόβες του Σαββάτου, το ατελείωτο πάρτι, ίσως και μετά τον τσακωμό της με την αρχισυντάκτρια της vogue, Άνα Γουίντορ, φαίνεται ότι ο οργανισμός της δεν άντεξε. Οι πηγές αναφέρουν πως «Πίνει καθημερινά και καπνίζει ασταμάτητα», ενώ οι δικοί της μονίμως τη συμβουλεύουν να ελαττώσει τα ξενύχτια.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ριάνα | iefimerida.gr 0

Πάντως, η ίδια δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα από την σύντομη νοσηλεία της, καθώς τουίταρε τη φωτογραφία του χεριού της με τον ορό, μέσα από την ιδιωτική κλινική ό που βρισκόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ