Παπαρήγα: Γελοία κατάσταση η διερεύνηση – τους έτσουξε που δεν μας μάντρωσαν - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Γελοία κατάσταση η διερεύνηση – τους έτσουξε που δεν μας μάντρωσαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κοροϊδία ανάμεσα σε όσους συζητάνε αλλά και κοροϊδία απέναντι στο λαό», χαρακτήρισε τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών η Αλέκα Παπαρήγα.

«Έτσι θα τελειώσει η διαδικασία, στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας και με αφοπλισμένο τον λαό θα πάμε στις κάλπες», τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «Αυτό που τους έτσουξε είναι ότι προσφέρθηκε μοναδική ευκαιρία να μαντρωθεί το ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση και το ΚΚΕ αρνήθηκε».

Μιλώντας ειδικότερα για τη στάση του κόμματός της, η κυρία Παπαρήγα ανέφερε:

«Εμείς με παλικαριά είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα παίρναμε την εντολή γιατί δεν θέλαμε να χαθεί ούτε μια μέρα. Πώς θα την κάναμε αυτή τη διερεύνηση; Θα ήταν μια γελοία κατάσταση. Το είπαμε και μας κόστισε. Το ξέραμε. Είχαμε πλήρη επίγνωση να μην μπούμε στη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνηση διαχείρισης και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, με εργαζόμενους του σύγχρονου μεσαίωνα, το ΚΚΕ δεν έχει θέση».

«Συνεχώς ανακαλύπτουν διλήμματα»

Η γραμματέας του ΚΚΕ επέκρινε τα κόμματα που συμμετείχαν στη διαδικασία της εντολής, ότι εμφανίζουν νέα διλήμματα, με τα οποία θα ζητήσουν την ψήφο του λαού στις νέες εκλογές. Ως τέτοια ανέφερε τα εξής:

«Ευρώ ή δραχμή», για το οποίο είπε ότι «πτωχευμένοι θα έιμαστε και με τα δύο». « Λιτότητα ή ανάπτυξη», «Δεξιά ή Αριστερά».

Για το ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Παπαρήγα είπε: «Η κυβέρνηση δεν είναι συνδικάτο να επικεντρωθεί σε πέντε ζητήματα. Η κυβέρνηση είναι για τα πάντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει το μνηνόνιο. Τις άλλες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα τις υπογράφει;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ