Οπαδοί του Παναθηναϊκου γιαούρτωσαν τον Τσάκα - iefimerida.gr

Οπαδοί του Παναθηναϊκου γιαούρτωσαν τον Τσάκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν γλίτωσε τελικά ο Βλάσης Τσάκας από την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του επιτέθηκαν με γιαούρτια. Ο Βλάσης Τσάκας είχε καλέσει σήμερα τους δημοσιογράφους προκειμένου να τους παρουσιάσει το νέο του Πρίγκιπα που υποτίθεται πως ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα εισέβαλαν περίπου 15-20 οπαδοί του ομάδας τριφυλλιού και τον γιαούρτωσαν.

Οι οπαδοί μπήκαν στο ξενοδοχείο, πέρασαν από τους ανθρώπους της ασφάλειας και πέταξαν γιαούρτια στον Βλάση Τσάκα. Παράλληλα τον στόλισαν και με αρκετά κοσμητικά επίθετα.

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας δεν φαίνεται να πτοείται και θα παρουσιάσει τον Φαιζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ