-«Θα σας βγάλει από τις λίστες κύριε Παπανδρέου;» -«Μην τσιμπάτε...» - iefimerida.gr

-«Θα σας βγάλει από τις λίστες κύριε Παπανδρέου;» -«Μην τσιμπάτε...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μην τσιμπάτε». Με δύο λέξεις απάντησε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στη φημολογία που από χθες διακινείται, ότι δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται εισηγήσεις να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στην όπως όλα δείχνουν, επερχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Η σχετική φημολογία εντάθηκε σήμερα το πρωί καθώς πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο ανδρών, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου, αμέσως μετά την ομιλία του κ. Βενιζέλου προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, εξερχόμενος από την αίθουσα της Γερουσίας ρωτήθηκε από τον iefimerida.gr αν του ζητήθηκε να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Απάντησε με τη χαρακτηριστική φράση «μην τσιμπάτε» και επισήμανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα συζήτησης ενώ αντιθέτως τα άλλα ζητήματα είναι πολύ σημαντικότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ