O Νίκος Βέρτης δεν έχει... χάσει τη φωνή του - iefimerida.gr

O Νίκος Βέρτης δεν έχει... χάσει τη φωνή του

O Νίκος Βέρτης στο χειρουργείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του καριέρας, ωστόσο, ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, αντιμετώπισε πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό Hello για την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, λόγω μίας σοβαρής επιπλοκής στις φωνητικές του χορδές, που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες.

Η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, υγιής και ανανεωμένος με καινούριο ρεπερτόριο και τραγούδια, ενω, όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, έχει συμφωνήσει, μέρος από τα έσοδα από τις εμφανίσεις του, να δοθούν για τις ανάγκες φιλανθρωπικών δράσεων, αρχής γενομένης από την «Κιβωτό του κόσμου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ