Ο Σαμαράς επιστρατεύει άρον άρον Αβραμόπουλο - Δήμα για πρωινό καφέ - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς επιστρατεύει άρον άρον Αβραμόπουλο - Δήμα για πρωινό καφέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νιώθοντας την ανάγκη να δείξει πως ... κάτι κινείται, κάτι διαφορετικό γίνεται έπειτα από την εκλογική ήττα, ο Αντώνης Σαμαράς επαναφέρει στον πρωινό καφέ τους αντιπροέδρους του κόμματος, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα.

Η συμμετοχή των δυο πολιτικών, καθώς και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη διαδικασία του πρωινού καφέ καλείται να δείξει στην κοινωνική και εκλογική βάση του κόμματος ότι ο κ. Σαμαράς επιστρατεύει την εμπειρία και τα «μεστωμένα μυαλά» των ιστορικών στελεχών για να αντιμετωπιστεί η παρούσα, δυσμενέστατη κατάσταση.

Σπανίως, στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη διαδικασία οι κύριοι Αβραμόπουλος και Δήμας. Τώρα όμως επανέρχονται.

Η κίνηση του προέδρου του κόμματος είναι απολύτως εξηγήσιμη από επικοινωνιακής πλευράς. Δεν είναι όμως λίγα τα στελέχη που παρατηρούν πως χρειάζεται μια ομάδα, η οποία θα αναλάβει το στρατηγικό- πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας, πέραν των καθημερινών «κατευθυντήριων γραμμών» που θα χαράζονται ανάμεσα στις ... γουλιές του πρωινού καφέ.

Σε «κόντρα» οι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Δημήτρης Σταμάτης;

Την εικόνα ενός Αντώνη Σαμαρά που στηρίζεται, σε καθημερινή βάση, στα έμπειρα στελέχη συμπληρώνει η εικόνα ενός αρχηγού, ο οποίος δεν διστάζει να κρατά σε απόσταση τους στενούς συνεργάτες του. Αυτή την ερμηνεία έδωσαν πολλοί αναλυτές στην προσωρινή απουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη από τον πρωινό καφέ.

Ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε ότι ο ίδιος ζήτησε να ξεκουραστεί, επειδή ήταν κατάκοπος. Αργότερα ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει. Στο εγγύς μέλλον θα φανεί κατά πόσο υφίσταται ζήτημα με τον κ. Λαζαρίδη, με τον οποίο πάντως, όπως λένε οι «παροικούντες εν Ιερουσαλήμ», δεν είναι καθόλου καλές οι σχέσεις του Δημήτρη Σταμάτη- επίσης μέλους της ομάδας του πρωινού καφέ.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αυτής – εκτός, δηλαδή, όσων έχουν ήδη αναφερθεί- είναι οι Γιάννης Μιχελάκης και Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ