Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου - iefimerida.gr

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδόθηκε, τελικά, την Τετάρτη, ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Πέτρου Τσαλικίδη, κατηγορούμενου για τη φονική έκρηξη στο Μαρί.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου Πέτρος Κληρίδης επιβεβαίωσε την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Πέτρου Τσαλικίδη, μετά την παράλειψή του να παρουσιασθεί σε δικαστήριο.

Ο κ. Τσαλικίδης, ο οποίος περιλαμβάνεται μεταξύ των κατηγορουμένων για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί, φέρεται απρόθυμος να παραστεί στη δίκη, ως κατηγορούμενος για πρόκληση θανάτων εξ αμελείας.

Μετά την παράλειψη του κ.Τσαλικίδη να παρουσιασθεί κατά την έναρξη της δίκης, το δικαστήριο είχε αναβάλει την ακροαματική διαδικασία, εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του και διέταξε τους οκτώ συνολικά κατηγορουμένους να παρουσιασθούν σε νέα δικάσιμη στις 18 Μαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ