Απόπειρα απαγωγής δίχρονου παιδιού από τα χέρια της μητέρας στον Πύργο - iefimerida.gr

Απόπειρα απαγωγής δίχρονου παιδιού από τα χέρια της μητέρας στον Πύργο

Απόπειρα απαγωγής δίχρονου παιδιού απόο τα χέρια της μητέρας του στο κέντρο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο Πύργο της Ηλείας, όταν τρεις άνδρες προσπάθησαν να απαγάγουν μέσα από τα χέρια της μητέρας του, ένα δίχρονο παιδί. Το περιστατικό το βράδυ συνέβη νωρίς το βράδυ και μάλιστα στο κέντρο της πόλης, γεγονός που έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της πόλης.

Μητέρα και παιδί έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης του Πύργου, γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξαφνικά, σταμάτησε δίπλα τους ένα αυτοκίνητο, μάρκας Opel, μπορντώ χρώματος, από το οποίο αποβιβάστηκαν δύο άνδρες.

Ο ένας έπεσε πάνω στη μητέρα του παιδιού την οποία προσπάθησε να ακινητοποιήσει και να της κλείσει το στόμα. Ο δεύτερος προσπαθούσε να λύσει το σύστημα ασφαλείας του καροτσιού και να αρπάξει το μωρό. Το τελευταίο, το σύστημα ασφαλείας του καροτσιού, δηλαδή ήταν και αυτό που έσωσε το παιδί, αφού ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο και καθυστέρησε αρκετά τους δράστες.

Ενώ, λοιπόν, ο ένας από τους δύο άνδρες καθυστερούσε να βγάλει το μωρό από το καρότσι, η μτητέρα άρχισε να φωνάζει δυνατά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βγουν στα μπαλκόνια. Οι δράστες σάστισαν και ο τρίτος που τους περίμενε στο αυτοκίνητο άρχισε να τους φωνάζει να μπουν μέσα για να φύγουν.

Εν τω μεταξύ οι κάτοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία η οποία και κατέφθασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ξεκίνησαν αμέσως, αλλά δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ