Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων - iefimerida.gr

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει με δωρεάν είσοδο για τους επισκέπτες του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Διεθνή Ημέρα Μουσείων γιορτάζει την Παρασκευή 18 Μαΐου το Μουσείο Ακρόπολης με μουσικές εκδηλώσεις στον εξώστη του δευτέρου ορόφου με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων και με ελεύθερη είσοδο για όλους.

11 π.μ.: Ο Μάριος Στρόφαλης θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου αφιερωμένο στους δικούς μας Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. 7 μ.μ.: Το κουαρτέτο του Μάριου Στρόφαλη με μουσική της Ευρώπης της Μεσογείου (European Taxim).

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 γιορτάζεται η Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων και το Μουσείο Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τα μεσάνυχτα (ελεύθερη είσοδος από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα).

Στις 9:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Μουσείου, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα ερμηνεύσει τις τελευταίες συμφωνίες των W. A. Mozart και F. J. Haydn, δύο εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του μουσικού κλασικισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ