Φόβοι πως ο ιός του AIDS έχει χτυπήσει και άλλους πελάτες των ιερόδουλων - iefimerida.gr

Φόβοι πως ο ιός του AIDS έχει χτυπήσει και άλλους πελάτες των ιερόδουλων

Φόβοι πως ο ιός του AIDS έχει χτυπήσει και άλλους πελάτες των ιερόδουλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υγειονομική βόμβα που είχε ενεργοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας και αποκαλύφθηκε από τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ σε τις ιερόδουλες που σε πιάτσες του κέντρου και σε παράνομους οίκους ανοχής.

Ωστόσο οι αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό αφού όπως έχουν δείξει τα αποτελέσματα εξετάσεων των πελατών των ιερόδουλων έδειξαν πως πέντε στους εκατό έχουν μολυνθεί με τον ιό του AIDS.

Οι ειδικοί πάντως φοβούνται πως τα κρούσματα ενδεχομένως να είναι πολύ περισσότερα καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν έκαναν εξετάσεις σε δημόσια νοσοκομείο, αλλά σε ιδιωτικές κλινικές. Μάλιστα όπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος οι εξετάσεις για τον ιό του AIDS έχουν δεκαπλασιαστεί.

Ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι πελάτες που μολύνθηκαν από τον ιό μπορεί να αποτελέσουν πυρήνα μετάδοσης του AIDS, ειδικά αν δεν γνωρίζουν πως έχουν χτυπηθεί από την ασθένεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ οι ιερόδουλες φορείς του ιού του HIV πάντως έχουν ήδη φτάσει τις 30, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ