Η Σοφία Βεργκάρα είναι μόνη για πρώτη φορά εδώ και δυο χρόνια - iefimerida.gr

Η Σοφία Βεργκάρα είναι μόνη για πρώτη φορά εδώ και δυο χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνεχείς καβγάδες ανάμεσα στην σταρ του Modern Family και τον επί δυο χρόνια μόνιμο σύντροφο της, Νίκ Λόεμπ, έφτασαν στο αποκορύφωμά τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Αναγκάζοντας την πρώτα να τον χωρίσει. Και μετά καπάκι να πάει στο χορό (του μουσείου MET) για να παραπονεθεί στις φίλες της.

' Έχουν βρεθεί στα πρόθυρα του χωρισμού πολλές φορές, αλλά πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει δρόμος επιστροφής.Τους τελευταίους μήνες, το μόνο που κάνουν οι δυο τους είναι να μαλώνουν', δηλώνει πηγή ασφυκτικά κοντά στο ζεύγος.

Η οποία αφήνει σοβαρά υπονοούμενα ότι ο λόγος που συμβαίνει όλο αυτό είναι η τρομακτική ανασφάλεια του 36χρονου κινηματογραφικού παραγωγού (και γιου αμερικάνου πρεσβευτή) που βλέπει την σύντροφο του να γνωρίζει πλανητική αποθέωση ως το νέο μεγάλο σεξ σίμπολ. Παρόλο που έχει σχεδόν πατήσει τα 40.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ