Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έγδυσε την Ριχάνα. Ο Χέφνερ περιμένει στην ουρά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έγδυσε την Ριχάνα. Ο Χέφνερ περιμένει στην ουρά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

1 εκ. δολάρια δίνει ο Χιου Χέφνερ για να δει την Ριχάνα χωρίς το μπικίνι της στο εξώφυλλο του Playboy. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, το κορίτσι από τα Μπαρμπάντος μας δίνει μια πρόγευση μέσα από τον φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον.

Στο Νεουορκέζικο στούντιο του Τέρι Ρίτσαρντσον βρέθηκε χθες η Ριχάνα για τις ανάγκες άλλης μιας φωτογράφησης.Φορώντας ένα καυτό τζιν σορτσάκι, ψηλοτάκουνα και ένα δεμένο στην μέση λευκό t-shirt, μας γύρισε την πλάτη.

Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έγδυσε την Ριχάνα. Ο Χέφνερ περιμένει στην ουρά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προφανώς για να μας δείξει το πιο φωτογενές σημείο του κορμιού της.Συνολικά ο Ρίτσαρντσον δημοσίευσε στο προσωπικό του blog 12 μαυρόασπρες φωτογραφίες από την 'ιστορική' αυτή συνάντηση.

Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έγδυσε την Ριχάνα. Ο Χέφνερ περιμένει στην ουρά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ταυτόχρονα, στην άλλη άκρη της Αμερικής, σε μια έπαυλη γεμάτη 'κουνελάκια', ο Χίου Χέφνερ προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να την ψήσει να γδυθεί και για εκείνον. Με την πρόταση που της έχει κάνει να αγγίζει το 1.000.000$ (όσα δηλαδή έδωσε και στην Λίντσει Λόχαν).

Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έγδυσε την Ριχάνα. Ο Χέφνερ περιμένει στην ουρά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star ' Η Rihanna και ο Hef βρίσκονται σε μυστικές συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Την βλέπει ως την καλύτερη τραγουδίστρια που μπορεί να έχει στο εξώφυλλο. Το Playboy δεν είναι ένα φθηνό πορνοπεριοδικό και σου επιτρέπει να φωτογραφηθείς γυμνή με κομψό τρόπο. Η κύρια ανησυχία της είναι να μην αποξενώσει τον στρατό από νεαρούς θαυμαστές της'. Η αλήθεια είναι ότι η 24χρονη δεν έχει κανένα λόγο να ενδώσει.Πέρα από την ασυγκράτητη επιδειξιμανία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ