Πολιτικός έψαχνε σαδιστή για να ψήσει ζωντανή τη γυναίκα και την κόρη φίλου του - iefimerida.gr

Πολιτικός έψαχνε σαδιστή για να ψήσει ζωντανή τη γυναίκα και την κόρη φίλου του

Πολιτικός έψαχνε σαδιστή για να ψήσει ζωντανή τη γυναίκα και την κόρη φίλου του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ζητούνται έμπειροι σαδιστές για να βασανίσουν δύο γυναίκες», έγραφε η αγγελία στο διαδίκτυο. Ηθελε απλώς να γλιτώσει τον αστυνόμο φίλο του επειδή οι δυο γυναίκες... τον ζάλιζαν. Απάντησαν 40 άτομα. Ο ένας εμφανίστηκε στη διεύθυνση που έγραφε η αγγελία και ανακοίνωσε: «ήρθα να σε σκοτώσω»!

Ο 53χρονος Χανς Ούλριχ Ρούντελ, ιδρυτής του συντηρητικού κόμματος στο Εμπράχερταλ της Ελβετίας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ανάρτησε την αγγελία μόνο για να εξάψει τη φαντασία του και όχι επειδή ήθελε πράγματι να βρουν φριχτό θάνατο οι δύο γυναίκες. Δεν κατάφερε ωστόσο να δώσει πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί συμπεριέλαβε στην αγγελία τη διεύθυνση της 28χρονης συζύγου του φίλου του και της 12χρονης κόρης του. Εξαιρετικά επιβαρυντική για τη θέση του επίσης ήταν η αναλυτική περιγραφή των όσων ήθελε να κάνει ο σαδιστής δολοφόνος στις δύο γυναίκες.

Η εισαγγελία έχει ζητήσει να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 17 ετών και να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία ενώ η κατηγορία που του απαγγέλθηκε ήταν για απόπειρα δολοφονίας, σεξουαλικό καταναγκασμό και απαγωγή.

Το κίνητρο του Χανς Ούλριχ ήταν το εξής απλό: ήθελε να βρει ο καλύτερός του φίλος -ο οποίος είναι αστυνομικός- την ησυχία του αφού οι δύο γυναίκες τον είχαν «ζαλίσει» μετά το διαζύγιό τους!

Στη δικογραφία μάλιστα αναφέρεται ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να φάει τις δύο γυναίκες (αφού τις είχε ολοκληρώσει το ψήσιμο ο σαδιστής)...

Πολιτικός έψαχνε σαδιστή για να ψήσει ζωντανή τη γυναίκα και την κόρη φίλου του | iefimerida.gr 0

Ο Ρούντιχ είχε στο παρελθόν εκτίσει ποινή φυλάκισης 10 ετών για τη στυγνή δολοφονία μίας γυναίκες (το 1988). Την είχε πυροβολήσει και στη συνέχεια περάσει το κορμί της μέσα από ένα κλαδί δέντρου... Τόσο ο ίδιος όσο και ο αστυνομικός φίλος του πάντως είναι μέλη τοπικού σαδομαζιχιστικού κλαμπ της Ελβετίας. Το ψευδώνυμό του μάλιστα είναι «Ο Μαρκήσιος του διαβόλου» και... η ειδικότητά του το μαστίγωμα και τα βασανιστήρια με ζεστό κερί.

Εκείνο που σόκαρε τους δικαστές ωστόσο ήταν το γεγονός ότι απάντησαν 40 άνθρωποι οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να βασανίσουν τις δύο γυναίκες. Ενας από αυτούς πήγε μάλιστα μέσα στη νύχτα στο σπίτι τους, βρήκε την μητέρα και της δήλωσε ότι "ήρθε να την σκοτώσει". Εκείνη κατάφερε να διαφύγει! Μεταξύ αυτών που απάντησαν στην αγγελία ήταν και ένας μυστικός αστυνομικός, η έρευνα του οποίου οδήγησε στη σύλληψη του 53χρονου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ