Ο Ράσελ Μπραντ θέλει πίσω την Κέιτι Πέρι - iefimerida.gr

Ο Ράσελ Μπραντ θέλει πίσω την Κέιτι Πέρι

Ράσελ Μπραντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη ρήση πως μόνο όταν χάνεις κάτι εκτιμάς την αξία του επιβεβαιώνει ο κωμικός Ράσελ Μπραντ, ο οποίος το Δεκέμβριο ζήτησε – και τελικά πήρε – διαζύγιο από την τότε σύζυγό του Κέιτ Πέρι, αλλά σήμερα δηλώνει πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Grazia, ο 36χρονος Μπραντ, έστειλε απολογητικό e-mail στην 27χρονη ποπ σταρ, στο οποίο παραδέχεται ότι ήταν μεγάλο λάθος του να δώσει τόσο νωρίς τέλος στο γάμο τους, έχει μετανιώσει για την απόφαση του και της ζητάει να γυρίσει πίσω παρ όλο που πλέον είναι αργά.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του Μπραντ δήλωσαν ότι τον έχει κυριέψει η ζήλια, εξαιτίας των φωτογραφιών που έχουν έρθει πρόσφατα στη δημοσιότητα και δείχνουν την Κέιτι ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της αμόρε και κιθαρίστα των Florence and the Machine.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ