Eπαγγελματίας ζωγράφος ετών πέντε! - iefimerida.gr

Eπαγγελματίας ζωγράφος ετών πέντε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις πέντε ετών και ζωγραφίζει σαν επαγγελματίας τα τελευταία τρία χρόνια. Ο λόγος για την Αελίτα Αντρέ, η οποία έχει κάνει το κοινό να παραμιλάει με τη δουλειά της. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν τα έργα της με αυτά των Jackson Pollock και Pablo Picasso.

Δικαιωματικά το μικρό κορίτσι από την Αυστραλία κατέχει τον τίτλο της μικρότερης σε ηλικία επαγγελματία ζωγράφου, αφού έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για τα... πινέλα της! Όταν άρχισε να ζωγραφίζει όπως όλα τα παιδάκια στα δύο της χρόνια, οι γονείς της αντιλήφθηκαν γρήγορα το ταλέντο της και την προέτρεψαν να ασχοληθεί κι άλλο.

Σήμερα η γλυκιά Αελίτα, δουλεύοντας σαν ζωγράφος, έχει επιτύχει πράγματα που άλλοι κυνηγούν μια ζωή. Έχει κάνει δυο εκθέσεις και τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τρίτη, η οποία δεν θα γίνει όπου και όπου, αλλά σε γκαλερί στη Νέα Υόρκη, επίσης, υπολογίζεται πως έχει κερδίσει ήδη γύρω στα 100.000 δολάρια, αφού, οι τιμές για τους πίνακές της κυμαίνονται στα 3.000- 24.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ