Ντρέντε: «Ο Μέσι με αποκάλεσε νέγρο» - iefimerida.gr

Ντρέντε: «Ο Μέσι με αποκάλεσε νέγρο»

Λίονελ Μέσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόιστον Ντρέντε αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο Λίονελ Μέσι τον είχε αποκαλέσει νέγρο το διάστημα που αγωνιζόταν o Ολλανδός μέσος στην Ισπανία.

«Τον έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές και πάντα είχαμε προβλήματα μεταξύ μας. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ο τόνος της φωνής του με τον οποίο λέει πάντα "νέγρε, νέγρε". Καταλαβαίνω ότι η λέξη "νέγρος" στη Λατινική Αμερική είναι συνηθισμένη, όμως δεν μπορούμε να το αντέχουμε», τόνισε αρχικώς ο 25χρονος μέσος που αγωνίζεται δανεικός στην Εβερτον από την Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Μαχαμαντού Ντιαρά, συμπαίκτης μου στη Ρεάλ, μπορούσε να εκραγεί εάν του απηύθυναν τη λέξη "νέγρος". Οι Αργεντινοί Γκαμπριέλ Χάιντσε και Γκονσάλο Ιγκουαΐν τον αποκαλούσαν αρχικά έτσι στις προπονήσεις, όμως το σταμάτησαν. Όταν η Έρκουλες έπαιξε πέρυσι με την Μπαρτσελόνα, είχα μία αντιπαράθεση μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του στο ματς και μου είπε ξανά αρκετές φορές "γεια σου νέγρε"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ