Καμμένος σε Βενιζέλο-Σαμαρά: «Πάρτε πίσω τις υπογραφές ή παραιτηθείτε» - iefimerida.gr

Καμμένος σε Βενιζέλο-Σαμαρά: «Πάρτε πίσω τις υπογραφές ή παραιτηθείτε»

Ανεξάρτητοι Έλληνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως δεν έχουν κανένα σχέδιο για τη χώρα, παρά μόνο τα μνημόνια.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σημείωσε πως τα δύο κόμματα «προβάλλουν τώρα την απειλή της ακυβερνησίας, ενώ την προκαλούν οι ίδιοι παραμένοντας στις καρέκλες. Δεν συγκαλούν καν τις Κ.Ο. τους ομάδες, φοβούνται την ανατροπή τους από την καρέκλα».

«Ο λαός με την εντολή της 6ης Μαΐου έστειλε ένα σαφές μήνυμα, δεν τρομοκρατείται πλέον ο Ελληνας, όσο μας απειλείτε τόσο μας δυναμώνετε», ανέφερε χαρακτηριστικά, καλώντας τους κυρίους Βενιζέλο και Σαμαρά είτε να παραιτηθούν, είτε να αποσύρουν τις εγγυητικές επιστολές προς τους πιστωτές της χώρας.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για επικοινωνιακό παίχνιδι, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αντιμνημονιακή κυβέρνηση και προανήγγειλε καταψήφισή σε περίπτωση που του ζητηθεί ψήφος ανοχής, προαναγέλλοντας ότι κατά την απογευματινή του συνάντηση με τον κ. Αλέξη Τσίπρα θα θέσει ξεκάθαρες προϋποθέσεις.

«Καλούμε σε πανστρατιά όλους τους Έλληνες όχι για να παραδώσουμε τη χώρα, αλλά για να προασπίσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας. Καλούν σε πανστρατιά όλους του υποστηρικτές του μνημονίου, χάρισμά τους», δήλωσε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος έθεσε πέντε προτεραιότητες, για τις οποίες κάλεσε όλους τους βουλευτές με αντιμνημονιακό προσανατολισμό να πάρουν θέση:

  • Καταγγελία των δανειακών συμβάσων
  • Καταγγελία των μνημονίων
  • Διαγραφή του χρέους
  • Τιμωρία των ενόχων
  • Ανακήρυξη της ΑΟΖ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ