Σοκ - Θετικοί στον ιό του AIDS 5 στους 100 πελάτες των ιερόδουλων - iefimerida.gr

Σοκ - Θετικοί στον ιό του AIDS 5 στους 100 πελάτες των ιερόδουλων

Σοκ - Πέντε στους 100 πελάτες των ιερόδουλων θετικοί στον ιό του AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ για το AIDS. Ήδη από τους 100 άνδρες που ελέγχθηκαν, σε μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι πέντε βρέθηκαν θετικοί στον ιό HIV.

Περισσότερα από 6000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.

Την ίδια ώρα έχει δεκαπλασιαστεί ο αριθμός των εξετάσεων για AIDS στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Παράλληλα τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ελέγξει τις τελευταίες 15 ημέρες περισσότερες από 300 εκδιδόμενες γυναίκες. Από αυτές 28 βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS.

Από το μικροσκόπιο του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν περάσει και 36 οίκοι ανοχής.

Την αποκάλυψη ότι ήδη μολύνθηκαν οι πρώτοι «πελάτες» των ιερόδουλων έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος όπως είπε εκτελεί χρέη υπηρεσιακού υπουργού Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ