Ελληνικό «διαμάντι» μαγεύει την Αγγλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνικό «διαμάντι» μαγεύει την Αγγλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορυφή του αγγλικού chart βρέθηκε για πρώτη φορά η τραγουδίστρια Marina Diamandis ή Μαρίνα Λαμπρινή Διαμάντη, η οποία είναι από την Ουαλία, αλλά έχει ελληνική καταγωγή.

Η 26χρονη Μαρίνα, η οποία έγινε γνωστή ως Marina and the diamonds, έκανε την εμφάνισή της στη στη μουσική μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά κατάφερε γρήγορα να τραβήξει τα βλέμματα εκείνων που ασχολούνται με τη μουσική, όχι μόνο λόγο της παρουσίας της, αλλά και της εξαιρετικής της φωνής.

Η νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Electra Jewel», η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, πούλησε την πρώτη εβδομάδα21.300 αντίτυπα, ξεπερνώντας πολλούς ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Οι κριτικές του Τύπου είναι πολύ ενθαρρυντικές. Η Daily Express γράφει χαρακτηριστικά: «Η φωνή της είναι περίεργη, αστεία και χτυπάει υψηλές οκτάβες. Οι στίχοι της είναι αναζωογονητικά έξυπνοι».

Πάρτε μια γεύση από τη δουλειά της:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ