Μείωσαν σε 3-2 Μπουλς, Νάγκετς και Χοκς [βίντεο] - iefimerida.gr

Μείωσαν σε 3-2 Μπουλς, Νάγκετς και Χοκς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ντένβερ Νάγκετς νίκησαν 102-99 τους Λέικερς στο Λος Αντζελες και ελπίζουν ακόμη σε πρόκριση στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ, μια και μείωσαν σε 3-2, παρά την εκπληκτική εμφάνιση του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 33χρονος γκαρντ ήταν μία ομάδα μόνος του πετυχαίνοντας 43 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετοί στην ομάδα του και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα των Νάγκετς. Οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν 77-69 τους Φιλαδέλφεια 76ερς και μείωσαν σε 3-2 το σκορ της σειράς, με πρωταγωνιστή τον Λούολ Ντενγκ, που σημείωσε 24 πόντους. Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην έδρα της Φιλαδέλφεια.

Οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν με 87-86 των Μπόστον Σέλτικς και μείωσαν και αυτοί σε 3-2, με τη σειρά να μεταφέρεται στην έδρα των Σέλτικς. Οι Ιντιάνα Πέισερς πέρασαν στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ νικώντας με 105-87 τους Ορλάντο Μάτζικ και στα ημιτελικά της Ανατολής θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μαϊάμι Χιτ-Νιου Γιορκ Νικς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ