Ο Τομ Τζόουνς νομίζει ότι η Ελλάδα είναι το Κατάρ - iefimerida.gr

Ο Τομ Τζόουνς νομίζει ότι η Ελλάδα είναι το Κατάρ

Κατάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να είσαι διάσημος καλλιτέχνης και να ζητήσεις ένας αστρονομικό ποσό για να εμφανιστείς στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου (Κατάρ σύμφωνα με το Forbes), το καταλαβαίνουμε. Αλλά να ζητάς 1 εκατ. ευρώ για μια και μόνο συναυλία στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, είσαι το λιγότερο εκτός τόπου και χρόνου.

Αυτό συμβαίνει μάλλον στον Τομ Τζόουνς, ο οποίος ζήτησε αυτό το πόσο – λες και άμα τα είχαμε σε αυτόν θα τα δίναμε – για να κάνει μια μοναδική εμφάνιση στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παλαίμαχος τραγουδιστής, ο οποίος μεσουρανούσε τις δεκαετίες '60s και '70s δεν προτίθεται να ρίξει το κασέ του, καθώς μένει ασυγκίνητος από την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα.

Οι διοργανωτές της συναυλίας ελπίζουν ότι τελικά ο καλλιτέχνης θα δεχτεί να έρθει στη χώρα μας με μικρότερη αμοιβή, αλλά αν δε γίνει αυτό θα απευθυνθούν αλλού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ