Για 2η φορά συνελήφθη φέτος ο Μάθιου Φοξ του Lost - iefimerida.gr

Για 2η φορά συνελήφθη φέτος ο Μάθιου Φοξ του Lost

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε πριν από μερικά 24ώρα ο Μάθιου Φοξ, όταν τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος στις τρεις τα ξημερώματα καθώς πήγαινε να φάει τάκος. Ευτυχώς, αυτή την φορά, δεν πλάκωσε όποια γυναίκα βρέθηκε μπροστά του.

Ακόμη χειρότερο είναι ότι η σύλληψη του 41χρονου σταρ του Lost δεν έγινε στους δρόμους του Λος Άντζελες, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στην πόλη Μπεντ του Όρεγκον όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό.

Μια συνεχιζόμενη κατρακύλα για κάποιον που περίμενε πως και πώς να τελειώσει το Lost για να ξεκινήσει η κινηματογραφική του καριέρα. Αυτή που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Αν και θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ένα βήμα πάνω για τον Φοξ, αφού την προηγούμενη φορά που απασχόλησε την αστυνομία ήταν όταν προσπάθησε να μπει σε ιδιωτικό party bus στο Κλίβελαντ και όταν η γυναίκα οδηγός δεν του το επέτρεψε, άρχισε να την γρονθοκοπεί στα γενετικά όργανα.

Ενώ στην συνέχεια την απείλησε ότι θα της κάνει μήνυση, γιατί –η αρνητική δημοσιότητα- του στοίχισε τον πρώτο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ