Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών στα μαγαζιά της Αθήνας από 17/5 - iefimerida.gr

Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών στα μαγαζιά της Αθήνας από 17/5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μειωμένες τιμές θα μπορούν οι καταναλωτές να προμηθεύονται τα προϊόντα των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας, από τις 17 έως τις 26 Μαΐου, λόγω του δεκαημέρου ανοιξιάτικων προσφορών που ανακήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, για την αναβάθμιση της πρωτεύουσας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, ο σύλλογός τους, τους ζήτησε να συμμετέχουν, διαθέτοντας τα ανοιξιάτικα είδη σε ελκυστικές τιμές, προσελκύοντας, έτσι, τους καταναλωτές.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, προτρέπει τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων να αξιοποιήσουν «το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ' όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, θα υποστηριχθεί από το δήμο Αθηνών και την «Τεχνόπολις Α.Ε», με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του δημόσιου χώρου και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Σημειώνεται ότι για να είναι σύννομη η συμμετοχή των εμπόρων στο δεκαήμερο απαιτείται η γνωστοποίηση των προσφορών, στη Νομαρχία και τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ