Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Τσίπρα - iefimerida.gr

Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Τσίπρα

Μανόλης Γλέζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλήρη του υποστήριξη στις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης που θα καταγγείλει το Μνημόνιο εξέφρασε ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή, Μανόλη Γλέζο, καλώντας τους πολίτες να κάνουν το ίδιο.

Οι δύο άνδρες, επισκέφθηκαν τον εθνικό μας μουσικοσυνθέτη στο σπίτι του στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης, και συζήτησαν για το αποτέλεσμα των εκλογών, παρουσία του καθηγητή συνταγματολόγου κ. Κασσιμάτη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μίκης Θεοδωράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το Μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.

Καλώ όλους τους πατριώτες και δημιουργικούς Έλληνες να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο δρόμο της αυτοδυναμίας, της προόδου και της αναγέννησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ