Βενιζέλος: Χρειαζόμαστε κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να ξεπεράσουμε το αδιέξοδο - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Χρειαζόμαστε κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να ξεπεράσουμε το αδιέξοδο

εκλογές 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτή άφησε την πόρτα της συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος τόνισε πως η συνάντηση που θα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη θα είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως το ΠΑΣΟΚ βάζει μόνον έναν όρο, ο οποίος είναι η Ελλάδα να μείνει εντός ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Ο κ. Τσίπρας ας περιμένει την συναντηση μας θα είναι πολύ ουσιαστική» διαβεβαίωσε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για εκπλήξεις σύγκλισης στην κατ' ιδίαν συνάντηση που θα έχουν.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως οι δύσκολες διαπραγματεύσεις γίνονται εκτός Ελλάδος, με τους δανειστές, τους κερδοσκόπους, τις αγορές και τους εταίρους και όχι στο εσωτερικό μεταξύ των κομμάτων.

«Όσοι θέλουν να διαπραγματευτούν να το κάνουν εκεί και όχι εδώ» είπε και συνέχισε λέγοντας πως η χώρα πρέπει να υπερβεί το αδιέξοδο και δεν είναι ώρα για νέους εθνικούς διχασμούς. «Καλούμε όλους να στηρίξουν την δική μας πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη», κατέληξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ