Μπαρόζο: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι σε επαγρύπνιση για την Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Μπαρόζο: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι σε επαγρύπνιση για την Χρυσή Αυγή

Μπαρόζο: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι σε επαγρύπνιση για την Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «επαγρυπνεί ιδιαίτερα» τόνισε ο Ζοζέ Εμανουέλ Μπαρόζο, σχολιάζοντας την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο μετά τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε πως «θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα».

Επίσης δεν δίστασε να αναφέρει ότι «όσον αφορά το κοινοτικό δίκαιο, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους και το εννοώ, όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουμε για να δράσουμε εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Κλείνοντας ο κ. Μπαρόζο, πρόσθεσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επαγρυπνά ιδιαιτέρως για το συγκεκριμένο θέμα και να μην διστάσει εάν χρειαστεί αν αναλάβει δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ