Μαρτυρία σοκ τοποθετεί την αγνοούμενη Μαντλίν Μακ Καν στην Ισπανία - iefimerida.gr

Μαρτυρία σοκ τοποθετεί την αγνοούμενη Μαντλίν Μακ Καν στην Ισπανία

Μαρτυρία σοκ τοποθετεί την αγνοούμενη Μαντλίν Μακ Καν στην Ισπανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμό στη Scotland Yard που έχει αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης προκαλούν τα νέα στοιχεία. Ανακούφιση η μαρτυρία για τους γονείς καθώς αναπτερώνεται η ελπίδα ότι οι απαγωγείς δεν ήθελαν να σκοτώσουν το κοριτσάκι.

Σημαντική μαρτυρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακ Καν έχουν στα χέρια τους οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, πέντε χρόνια μετά την τραγική νύχτα της Πέμπτης 3 Μαΐου όταν η μητέρα του τρίχρονου τότε κοριτσιού διαπίστωσε πως έλειπε από το κρεβάτι της στο πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ όπου έκανε διακοπές η οικογένεια.

Μία γυναίκα καταθέτει σήμερα ότι ένα κοριτσάκι το οποίο μοιάζει συγκλονιστικά με την Μαντλίν έφτασε στο κάμπινγκ της Κόστα ντελ Σολ, στην Ισπανία, μόλις τρεις μέρες μετά την απαγωγή της.

«Το παιδί έμοιαζε να τα έχει εντελώς χαμένα και ήταν αποξενωμένο από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των Γερμανών με την οποία έμενε. Τα δύο παιδιά που εννοείται ότι ήταν αδέρφια της είχαν σγουρά μαλλιά και δεν της μιλούσαν» αποκαλύπτει η 49χρονη Κάρεν Σίσον η οποία έκανε εκείνη την περίοδο διακοπές στην Ισπανία.

Η μάρτυρας υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι αυτό φορούσε ροζ ρούχα και ένα μπεζ καπέλο που όμως ήταν εμφανές ότι δεν ταίριαζαν στο νούμερό της. Αυτό που έκανε μάλιστα εντύπωση στην κυρία Σίσον ήταν το γεγονός ότι παρά την έντονη ζέστη, το κορίτσι φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα και τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τα αρχεία του κάμπινγκ, η οικογένεια των Γερμανών έμεινε εκεί για δύο εβδομάδες. Οι ντετέκτιβ ξέρουν πλέον ότι ο πατέρας είχε δώσει το όνομα Κάρστεν Μάγιερ, έτος γεννήσεως το 1970, και δήλωση αυτοκινήτου ένα Mercedes Vito του 1996 το οποίο όμως έφερε πινακίδες με τα γράμματα BE (που είχαν σταματήσει να δίνονται σε αυτοκίνητα πολύ πριν το 1996)!

Οι Βρετανοί Κέιτ και Τζέρι Μακ Καν ευχαρίστησαν δημοσίως την κυρία για την κατάθεσή της, επανέλαβαν ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να αναζητούν το παιδί τους και δήλωσαν ανακουφισμένοι τουλάχιστον από την ιδέα ότι το κοριτσάκι τους δεν το απήγαγαν με σκοπό να το δολοφονήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ