Το iefimerida.gr έσπασε όλα τα κοντέρ στις εκλογές - iefimerida.gr

Το iefimerida.gr έσπασε όλα τα κοντέρ στις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αύξηση των επισκέψεων του κατά 140,37% πέτυχε το iefimerida.gr την Κυριακή των εκλογών αλλά και χθες. Με έγκυρα ρεπορτάζ, με στάθμιση των exit poll που πέτυχε εξαιρετική προσέγγιση του τελικού αποτελέσματος και συνεχή κάλυψη της επικαιρότητας η ιστοσελίδα μας έτυχε της επιβράβευσης του αναγνωστικού διαδικτυακού κοινού.

Συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας που ασχολείται με την επιτάχυνση των web εφαρμογών, Akamai, το iefimerida.gr επισκέφθηκαν το διήμερο των εκλογών 361.000 χρήστες οι οποίοι διάβασαν συνολικά 1.879.000. φορές τις σελίδες μας.

Η live κάλυψη των αποτελεσμάτων μέσω της ειδικής εφαρμογής της εταιρείας bitsnbytes έτυχε καθολικής αναγνώρισης και προτίμησης και έφερε αύξηση των μοναδικών μας επισκεπτών κατά 152,82%, αύξηση των προβολών σελίδων κατά 104,87%. Παράλληλα, οι νέοι επισκέπτες στην ιστοσελίδα αποτέλεσαν το 42,35% του συνόλου.

Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται η ανοδική πορεία του iefimerida.gr που πριν ένα μήνα έκλεισε ένα χρόνο ζωής.

Η υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση για αμεσότητα, εγκυρότητα και πλουραλιστική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ