Με τί ασχολείσαι; Μυρίζω σεξουαλικά παιχνίδια που επιστρέφονται!

Η δουλειά της Άναμπελ Νάιτ θα μπορούσε να θεωρηθεί από πολλούς ως μια από τις χειρότερες που μπορεί να κάνει κάποιος, όμως η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα και η εργασία δεν είναι ντροπή.

Τί ακριβώς κάνει η Άναμπελ; Μυρίζει σεξουαλικά παιχνίδια που επιστρέφονται στο κατάστημα όπου εργάζεται, για να σιγουρευτεί ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το βρετανικό δίκτυο Channel 4, παρουσιάζει απόψε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων στη χώρα, και σε αυτό το πλαίσιο πολλοί εργαζόμενοι, τόσο στο εργοστάσιο, όσο και στα sex shops, μίλησαν για τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει από τη δουλειά τους.

Μεταξύ ατών ήταν και η 27χρονη Άναμπελ (δεν είναι αυτή στη φωτογραφία), μοναδική αρμοδιότητα της οποίας είναι να δέχεται στο sex shop όπου εργάζεται τα αντικείμενα που επιστρέφουν οι πελάτες επειδή δεν έμειναν ικανοποιημένοι, να συνομιλεί μαζί τους για να μάθει τί ακριβώς δεν τους άρεσε και τελικά να μυρίζει τα αντικείμενα αυτά για να σιγουρευτεί ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, πριν αποδεχτεί την αλλαγή.

«Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το γεγονός ότι με αυτή τη δουλειά αισθάνθηκα ότι έχω πιάσει πάτο, με βοήθησε ιδιαίτερα. Σκέφτηκα 'δεν έχει χαμηλότερα να πέσεις από εδώ, δεν υπάρχει κάτι που θα κάνεις για το οποίο θα ντραπείς πιο πολύ'. Αυτή ακριβώς η σκέψη τελικά με γέμισε αισιοδοξία και μου δημιούργησε μια διαφορετική προοπτική για τη ζωή. Τώρα ό,τι κάνω, το κάνω με περισσότερο κέφι», δήλωσε η Άναμπελ, αναφερόμενη στη δουλειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ