Ορίστηκε νέα διοίκηση στον ΠΑΟ-Ποιοι απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Ο Παναθηναϊκός, που παρέμενε διοικητικά ακέφαλος από τις 23 Μαρτίου, απέκτησε και πάλι διοικητικό συμβούλιο, καθώς η γενική συνέλευση της ΠΑΕ όρισε το νέο 20μελες Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη.

Σε αυτό συμμετέχουν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Αριστείδης Καμάρας, Χρήστος Παναγόπουλος και Δημήτρης Μαρκόγιαννης, οι οποίοι προτάθηκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο και ψηφίστηκαν από τον εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα και ο Γιώργος Λιβέρης προτάθηκαν από την πλευρά του Αντρέα Βγενόπουλου, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη γενική συνέλευση, ενώ οι Μίμης Δομάζος και Δημήτρης Γούναρης, αν και προτάθηκαν από τον κ. Αλαφούζο, μπήκαν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Στο νεό Δ.Σ. συμμετέχει επίσης ο γιος του μετόχου της ΠΑΕ Αδαμάντιου Πολέμη, Λεωνίδας, όπως και δύο μικρομέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ, οι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας, που ορίστηκαν μετά από κλήρωση, ενώ το τελευταίο μέλος θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη.

.Ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την προσεχή Παρασκευή ή Δευτέρα για το εγχείρημά του, δήλωσε μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε. Δυστυχώς είναι και οι συνθήκες δύσκολες. Αν δεν πίστευα αυτό το εγχείρημα, δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Όλοι θα βάλουμε πλάτη, αναλογικά και με τις δυνάμεις μας. Το πρώτο μέλημα είναι να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και μετά όλα τα υπόλοιπα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ