Γκλέτσος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι μία φωτοβολίδα της στιγμής [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκλέτσος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι μία φωτοβολίδα της στιγμής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης Κυριακής υποστήριξε πως «οι υποψήφιοι κανιβαλίστηκαν μεταξύ τους και γι΄ αυτό υπήρξε μεγάλη αποσυσπείρωση σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία»

Μιλώντας στο lamiareport.gr o Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά είπε πως ότι πλήρωσε το γεγονός ότι στο κόμμα, βρίσκονται πολλοί πολιτικοί με προσωπικές φιλοδοξίες, που οδήγησαν την παράταξη σε διάσπαση.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε πως ήταν τραγικό λάθος που εκτός από πρόεδρος του κινήματος ήταν και υπουργός Οικονομικών.

Παράλληλα έβγαλε το καπέλο στον Αλέξη Τσίπρα για την υποδειγματική προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή λέγοντας ότι είναι τι είναι κάτι πάρα πολύ κακό, ενώ είπε χαρακτηριστικά «στη Φυσική αν υπάρχει κενό κάτι πάει να το καλύψει». Πρόσθεσε μάλιστα πως θα πρέπει να αλλάξει τη στάση της, αλλιώς θα είναι μία φωτοβολίδα της στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ