Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζει τα επόμενα τρία Άβαταρ - iefimerida.gr

Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζει τα επόμενα τρία Άβαταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην πρόθεσή του να ασχοληθεί αποκλειστικά με ότι έχει σχέση με το Άβαταρ –και μόνο αυτό- ανακοίνωσε ο Τζέιμς Κάμερον σε συνέντευξη του στους NY Times. Ενώ πρόσθεσε πως «Δεν με ενδιαφέρει να γυρίζω ταινίες άλλων. Δεν θέλω να μου στέλνει κανείς πια σενάρια».

«Θα γυρίσω το Άβαταρ 2, το Άβαταρ 3, ίσως και το Άβαταρ 4», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πιο επιτυχημένος –βάση επιδόσεων στο box office- σκηνοθέτης του πλανήτη. Προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να δώσει έμφαση στην απόφαση του να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον κόσμο των γαλάζιων εξωγήινων.

Στην προφανή ερώτηση του δημοσιογράφου των New York Times, ότι δηλαδή αυτό ακούγεται λίγο περιοριστικό (και πολύ ψυχαναγκαστικό, λέμε εμείς) απάντησε ότι «Οι συγκεκριμένες ταινίες θα μου επιτρέψουν να πω ότι επιθυμώ για την κατάσταση του κόσμου».

Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζει τα επόμενα τρία Άβαταρ | iefimerida.gr 0

Το εκείνος βέβαια έχει την πρόθεση, δεν σημαίνει ότι το σίκουελ του Άβαταρ θα προσγειωθεί σύντομα στα multiplex του πλανήτη.

Για την ακρίβεια μόλις ανακοινώθηκε, από τα χείλη του παραγωγού Τζόν Λαντάου, ότι το Άβαταρ 2 μπορεί να μην είναι καν έτοιμο μέχρι τα μέσα του 2016.

Δυο χρόνια καθυστέρηση, δηλαδή, σε σχέση με το 2014, την αρχική ημερομηνία που το περιμέναμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ