Σοκαριστικό: Χάπια από σάρκα νεκρών παιδιών εντοπίστηκαν στη Νότια Κορέα - iefimerida.gr

Σοκαριστικό: Χάπια από σάρκα νεκρών παιδιών εντοπίστηκαν στη Νότια Κορέα

Σοκαριστικό: Χάπια από σάρκα νεκρών παιδιών εντοπίστηκαν στη Νότια Κορέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεφθαρμένοι υπάλληλοι του κινεζικού συστήματος υγείας κατηγορούνται ότι έκρυβαν άψυχα σώματα στα ψυγεία τους και στη συνέχεια τα πωλούσαν ώστε να μετατραπούν σε σκόνη για κάψουλες και να διατεθούν στο εξωτερικό ως «μαγικό γιατρικό για κάθε αρρώστια».

Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη για την αποκάλυψη τελωνειακών υπαλλήλων της Νότιας Κορέας! Ο κόσμος μαθαίνει σήμερα ότι από πέρσι το καλοκαίρι κυκλοφορούσαν στην αγορά χάπια με 99.7% περιεκτικότητα σε... ανθρώπινη σάρκα μωρού και πολλοί είναι εκείνοι που δεν αντέχουν την ανάγνωση όλων των ανατριχιαστικών λεπτομερειών της υπόθεσης αυτής.

Το φρικτό εμπόριο είχε χώρα προέλευσης την Κίνα όπου διεφθαρμένοι υπάλληλοι του συστήματος υγείας και περίθαλψης των πολιτών ειδοποιούσαν τις εμπλεκόμενες φαρμακευτικές εταιρείες κάθε φορά που παρουσιαζόταν περιστατικό αποβολής ή πολύ πρόωρης κύησης.

Τα μικρά άψυχα κορμιά όσων βρεφών δεν επιβίωναν από τις επιπλοκές κύησης μεταφέρονταν από τους διεφθαρμένους υπαλλήλους στα σπίτια τους όπου τα έβαζαν στο ψυγείο και τα διατηρούσαν εκεί μέχρι να πουληθούν.

Οταν έπαιρναν τα χρήματα από τις εταιρείες, τα πτώματα έμπαιναν σε ειδικά διαμορφωμένους κάδους ξήρανσης με χρήση μικροκυματικής ακτινοβολίες και μετατρέπονταν τελικά σε σκόνη η οποία έμπαινε σε κάψουλες. Οι εταιρίες παραγωγής των «φαρμάκων» αυτών έβαζαν επίσης μέσα στα χάπια διάφορα βότανα προκειμένου να μπερδέψουν τις αρχές και τους τελωνειακούς υπαλλήλους!

Ορισμένες πληροφορίες λένε πως οι αρχές της Κίνας είχαν εντοπίσει τους διακινητές του παράνομου εμπορίου και κατάσχει χιλιάδες κάψουλες αλλά... όχι όλες. Υπολογίζεται ότι χιλιάδες χάπια πουλήθηκαν -και ήδη καταναλώθηκαν- στη Νότια Κορέα ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ακόμη και εάν εξαρθρωθεί το δίκτυο διακίνησης μέσω των συνόρων... χιλιάδες χάπια ίσως εξακολουθούν να διατίθενται μέσω διαδικτύου.

Εκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε έχουν χαρακτηριστεί από τις εταιρίες διακίνησης των χαπιών ως «σίγουροι μελλοντικοί αγοραστές» καθώς αναζητούν απελπισμένα ένα γιατρικό για ανίατη ασθένεια, δική τους ή των οικείων τους.

Οι San Francisco Times ανέφεραν σε ρεπορτάζ τους ότι στα τεστ που έγιναν στα 17.000 χάπια τα οποία κατασχέθηκαν από τους τελωνειακούς της Νότιας Κορέας κατά τους τελευταίους 10 μήνες διαπιστώθηκε περιεκτικότητα 99,7% σε ανθρώπινη σάρκα. Οι αναλύσεις μάλιστα μπορούν να αποκαλύψουν ακόμη κι αν το συγκεκριμένο χάπι προέρχεται από κοριτσάκι ή αγοράκι.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν τον κόσμο ότι σε όλες τις κάψουλες εντοπίστηκαν σούπερ-βακτήρια και άλλα επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά.

Φρικτή λεπτομέρεια στα ρεπορτάζ για τα χάπια της ντροπής είναι η υποψία ότι τα μωρά που χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν όλα γεννηθεί νεκρά αλλά πολλά αφέθηκαν να πεθάνουν επειδή ήταν ανεπιθύμητα από τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ