Η Αγγλία γιορτάζει και τα βλέπει όλα «αφ' υψηλού» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αγγλία γιορτάζει και τα βλέπει όλα «αφ' υψηλού» [εικόνες]

Jason Hawkes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τον εορτασμό του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου οι Βρετανοί έχουν ετοιμάσει μια συλλογή από φωτογραφίες, του διάσημου αεροφωτογράφου Jason Hawkes, με θέμα τι άλλο... την Βρετανία!

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες, δίνουν την ευκαιρία σε όποιον τις απολαύσει, να δει την θέα που βλέπουν κάθε ημέρα τα πουλιά από τον ουρανό, όταν πετάνε πάνω από την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο Jason Hawkes είναι ιδαίτερα γνωστός στην Βρετανία, αφού έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από σαράντα βιβλία με φωτογραφίες. «Η Βρετανία είναι μια εντυπωσιακή χώρα για φωτογράφηση, η τοπογραφία έχει μεγάλη ποικιλία. Σε μία μόνο πτήση θα δεις την εναλλαγή από πολύβουες πόλεις σε αγροτικά χωριά κι από άγρια βουνά σε καταπράσινες πεδιάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά. Είναι ένα μέρος το οποίο σύμφωνα με τον φωτογράφο είναι ένα από τα πλουσιότερα τοπία στον κόσμο όσον αφορά την ιστορία, την κληρονομία μα και την αξιόλογη αρχιτεκτονική. Και προτρέπει νέους και μεγάλους να την εξερευνήσουν είτε από το έδαφος είτε από τον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ