Αμπράμοβιτς και Γκέιτς ενδιαφέρονται για το Σκορπιό - iefimerida.gr

Αμπράμοβιτς και Γκέιτς ενδιαφέρονται για το Σκορπιό

Ρομάν Αμπράμοβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις φήμες για ενδιαφέρον ομίλου Αράβων και Τούρκων επιχειρηματιών για την αγορά του νησιού του Σκορπιού, ήρθαν και τα ηχηρά ονόματα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, ο Ρώσος ολιγάρχης και ο ιδρυτής της Microsoft είναι τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών του νησιού, ενώ παλαιότερα είχε ακουστεί και το όνομα του σχεδιαστή Τζόρτζιο Αρμάνι.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Ωνάση φέρεται να επιθυμεί να πουλήσει το νησί απέναντι από το Νυδρί της Λευκάδας για οικονομικούς λόγους, ωστόσο όσοι αγοραστές κι αν εμφανιστούν, η διαθήκη του Ωνάση ορίζει πως μπορεί μόνο να μεταβιβαστεί μόνο σε μέλη της οικογένειας του, και αν οι κληρονόμοι του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης τότε πρέπει να δωριθεί στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» για χρήση από τους υπαλλήλους της ως τουριστικό θέρετρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ