Ο Σαμαράς αρνείται να συναντηθεί με τη Χρυσή Αυγή

Μετά την απόφασή του να παραλάβει τελικά τη διερευνητική εντολή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Αντώνης Σαμαράς κατέληξε και στη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που θα έχει στη διάθεσή του για να δηλώσει αν μπορεί ή όχι να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας η οποία θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς -ως εντολοδόχος πρωθυπουργός- προτίθεται να ζητήσει συνάντηση από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εκτός από το επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, παρά το γεγονός ότι ηγείται του έκτου κόμματος και έχει 21 βουλευτές.

Ετσι, ο κ. Σαμαράς θα επιδιώξει να κλείσει διαδοχικά ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελος Βενιζέλο, τον Πάνο Καμμένο, την Αλέκα Παπαρήγα και τον Φώτη Κουβέλη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο κ. Καμμένος που έχει αποκλείσει κατηγορηματικά κάθε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατίας και το ΠΑΣΟΚ αποκαλώντας τους ηγέτες τους προδότες, και η ηγέτης του ΚΚΕ θα δεχθούν καν να συναντηθούν μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ