«Αγκαλιά» με την πρόκριση Λέικερς, Σέλτικς [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αγκαλιά» με την πρόκριση Λέικερς, Σέλτικς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Λος Αντζελες Λέικερς και οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 3-1 απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς και τους Ατλάντα Χοκς αντίστοιχα και χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να προκριθούν στα ημιτελικά των πλέι οφ της περιφέρειας τους.

Οι Λέικερς επικράτησαν στο Ντένβερ με 92-88 και απέχουν μία νίκη από το να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της Δύσης τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι έχουν ήδη προκριθεί αποκλείοντας τους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς. Κορυφαίος για τους «λιμνάνθρωπους» ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Οι Σέλτικς νίκησαν άνετα τους Χοκς με 101-79, έκαναν το 3-1 και θέλουν μία ακόμη νίκη για να προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολής. Οι Νιου Γιορκ Νικς νίκησαν 89-87 τους Μαϊάμι Χιτ και πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στα πλέι οφ μετά από 13 συνεχόμενες ήττες και μείωσαν τη σειρά σε 3-1. Ο Καρμέλο Αντοντι με 41 πόντους ήταν ο ηγέτης των Νικς, ενώ για το Μαϊάμι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε 27 πόντους.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έκαναν το 3-1 απέναντι στους Σικάγο Μπουλς επικρατώντας με 89-82 και χρειάζονται μία νίκη για αποκλείσουν την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που μετά τον τραυματισμό του Ντέρικ Ρόουζ είναι άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ