Η Τζολί σιχαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων της-Δεν το φόρεσε σε ταξίδι [είκονες] - iefimerida.gr

Η Τζολί σιχαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων της-Δεν το φόρεσε σε ταξίδι [είκονες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο δημοσίευμα του περιοδικού In Touch θέλει την Αντζελίνα να σιχαίνεται το δαχτυλίδι των 500.000 δολαρίων που σχεδίασε και της χάρισε ο Μπράντ Πιτ, επειδή δεν το φόρεσε κατά την διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού της στην ζούγκλα του Εκουαδόρ, στα πλαίσια του ρόλου της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης.

Προφανώς και δεν είναι καλή η καλύτερη ιδέα του κόσμου για την Τζολί να κυκλοφορεί φορώντας μια διαμαντένια κοτρώνα στο χέρι της, ανάμεσα σε πεινασμένους ντόπιους. Αλλά το περιοδικό δεν μένει εδώ –κάτι που θα έκανε το δημοσίευμα γραφικό- αλλά παραθέτει και επιπλέον στοιχεία.

Όπως ότι η Τζολί δεν φορούσε το δαχτυλίδι ούτε κατά την διάρκεια της επίσημης συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών του Εκουαδόρ.

Η Τζολί σιχαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων της-Δεν το φόρεσε σε ταξίδι [είκονες] | iefimerida.gr 0

Ταυτόχρονα, φίλοι του ζεύγους έχουν αρχίσει να βγαίνουν και να δηλώνουν ομορφιές όπως ΄Δεν την αρέσει. Δεν έχει σχέση με το design του Μπραντ. Απλά ποτέ της δεν ήταν ερωτευμένη με τα λευκά διαμάντια'.

Ενώ άλλη πηγή αναφέρει 'Τα σμαράγδια ήταν πάντοτε τα αγαπημένα της. Και το γεγονός ότι ο Μπράντ της χάρισε ένα διαμάντι 10 καρατίων, στο μυαλό της δείχνει πόσο λίγο την ξέρει. Άλλωστε όλοι ξέρουν πόσο απαιτητική μπορεί να είναι'.

Η Τζολί σιχαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων της-Δεν το φόρεσε σε ταξίδι [είκονες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ