Παπαρήγα:Θέλουν να φτιάξουν μία σοσιαλδημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Παπαρήγα:Θέλουν να φτιάξουν μία σοσιαλδημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Παπαρήγα: Θέλουν να φτιάξουν μία σοσιαλδημοκρατία με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οδεύουμε σε μια μεταβατική φάση και εκεί θα επιχειρηθεί η δημιουργία ενός νέου πολιτικού σκηνικού κεντροδεξιάς κατεύθυνσης ή σοσιαλδημοκρατική με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Πρόσθεσε μάλιστα πως η κυβέρνηση ενότητας θα έχει στόχο να προλάβουν να μη δημιουργηθεί ρεύμα αλλαγής.

«Να πρωτοστατήσουν όλοι οι ψηφοφόροι στους αγώνες στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, να δώσουν μαζικότητα στον αγώνα. Να μην παραπλανηθεί ο λαός από την αλλαγή που θα επιχειρηθεί. Ωστόσο και θετική τάση. Ωριμάζει το κίνημα της μαζικής ανατροπής», υποστήριξε η κυρία Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι «δεν θα βρίσκεται μακριά από την πρόταση του ΚΚΕ. Θετική παρακαταθήκη ότι μόνοι μας δώσαμε την μάχη της προβολής της δικής μας πρότασης που θα προσδώσει μια νέα δυναμική στους λαϊκούς αγώνες. Η ευθύνη μας μεγαλώνει».

Αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών 2012, είπε ότι το αποτέλεσμα θα εκτιμήσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Έχουμε άνοδο, σαφώς θα θέλαμε περισσότερο», αλλά όπως είπε «το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει και μία θετική τάση. Θα ωριμάσει το κίνημα της ανατροπής και αυτό το κίνημα δε θα βρίσκεται μακριά από τις προτάσεις του ΚΚΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ