Kαμμένος: «Δεν συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί είναι δωσίλογοι» - iefimerida.gr

Kαμμένος: «Δεν συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί είναι δωσίλογοι»

ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατάρρευση του παλαιού πολιτικού σκηνικού διαπίστωσε σε δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «δωσίλογους» το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ενώ ζήτησε τη σύσταση κυβέρνησης «εθνικού σκοπού».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως «δημιουργήσαμε ένα κίνημα που θέλει να πάρει πίσω την Ελλάδα που είναι σκλαβωμένη στους τοκογλύφους».

Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν κίνημα πολιτών το οποίο έδωσε μια τίμια μάχη ενάντια σε ένα σύστημα το οποίο τους επιτέθηκε με πλαστογραφίες και επιθέσεις κάτω από τη μέση.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως δεν έφτασε το τέλος για τις «κυβερνήσεις ειδικού σκοπού» και πως η χώρα έχει ανάγκη από κυβερνήσεις «εθνικού σκοπού». Μάλιστα προανήγγειλε πως η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική και έκανε λόγο για βουλευτές που εκλέγονται και έχουν διαφορετική πολιτική αντίληψη από τους αρχηγούς των κομμάτων τους.

«Καλούμε όλους να δουν το πρόγραμμά μας και να ασπαστούν τις θέσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος ο οποίος ερωτηθείς για πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ απάντησε πως «δεν συνεργαζόμαστε με δωσίλογους που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Αποτελούν παρελθόν και πρέπει να εγκαταλείψουν την πολιτική και τη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ