Ματ Λε Μπλανκ: Κακή η ιδέα να συνεργαστεί ξανά η παρέα από «Τα Φιλαράκια» - iefimerida.gr

Ματ Λε Μπλανκ: Κακή η ιδέα να συνεργαστεί ξανά η παρέα από «Τα Φιλαράκια»

Ματ Λε Μπλανκ: «Θα ήταν κακή ιδέα να συνεργαστεί ξανά η παρέα από ''Τα φιλαράκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Tζόι από «Τα φιλαράκια», κατά κόσμο Ματ Λε Μπλανκ, αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε να συνεχιστεί η τηλεοπτική σειρά, ούτε, όμως, να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη. «Θα ήταν κακή ιδέα», είπε...

Απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε από το Digital Spy σχετικά με τις έντονες φήμες που υπήρχαν τελευταία και θέλουν τη διάσημη παρέα να «ξανασυναντιέται», ο Ματ Λε Μπλανκ ανέφερε πώς δεν βλέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «τον τελευταίο καιρό όλοι μιλάνε γι' αυτό, αλλά όχι, δεν γίνεται κάτι».

Εντύπωση προκαλεί η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το εάν θεωρεί κακή ιδέα την επανένωση της παρέας των έξι: της Ρείτσελ (Τζένιφερ Ανιστον), της Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ), της Φοίβη (Λίζα Κούντροου), του Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι), του Ρος (Ντέιβιντ Σίμερ) και του ίδιου... «Ναι, προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν κακή ιδέα να συνεργαστούμε ξανά».

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά ήταν για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο στη ζωή έξι ανθρώπων», συνέχισε. «Από τη στιγμή που προχώρησαν, αυτή η οικογένεια χάλασε κάπως. Είμαι σίγουρος ότι θα κρατάνε επαφή, αλλά δεν θα είναι το ίδιο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ