Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΝΔ και ΛΑΟΣ - iefimerida.gr

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΝΔ και ΛΑΟΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην κόντρα με τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, παρατηρώντας πως «έξεστι τω Μεϊμαράκη ασχημονείν» και υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» «υποβιβάζει την Βουλή των Ελλήνων και εξευτελίζει το κόμμα της ΝΔ».

Απαντώντας για λογαριασμό της ΝΔ, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης υπήρξε ηπιότερος, σημειώνοντας πως «στην αίθουσα χρειάζεται πράγματι αυτοσυγκράτηση, αλλά αυτοί που πρέπει πρώτα να το κάνουν, είναι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών ομάδων: Ο κ. Μεϊμαράκης κατηγορήθηκε για θέματα ηθικής τάξης, για τα οποία δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Λέξεις όπως «μπροστάντζα» π.χ., είναι μια πρόκληση ηθικού περιεχομένου, που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη και αναπάντητη».

Σε ό,τι αφορά, την πρόκληση για πρόωρες εκλογές, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπέθεσε ότι «το ερώτημα απευθυνόταν στην κυβέρνηση, ως έμπρακτη μετάνοια του ΛΑΟΣ για την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση για το Μνημόνιο».

Οι αιχμές του κ. Κεφαλογιάννη προκάλεσαν την παρέμβαση του Γ. Καρατζαφέρη, που υπενθύμισε την «έμπρακτη μετάνοια της ΝΔ για την απογραφή Αλογοσκούφη» και έκανε λόγο για «εξωκοινοβουλευτικούς «κολλητούς» του αρχηγού της ΝΔ, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, που αποκαλούν «βαρίδι» τον Καραμανλή και πρέπει να καυτηριάζονται».

Ο κ. Κεφαλογιάννης επανήλθε υπενθυμίζοντας το «σφιχτό εναγκαλισμό» του πρώην και του νυν αρχηγού της ΝΔ, για να παρέμβει εκ νέου ο Γ. Καρατζαφέρης υπενθυμίζοντας την ύπαρξη ενός μπεστ σέλερ με τίτλο «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ