Βενιζέλος και Σαμαράς δίνουν γραμμή για δηλώσεις στα στελέχη - iefimerida.gr

Βενιζέλος και Σαμαράς δίνουν γραμμή για δηλώσεις στα στελέχη

Βενιζέλος και Σαμαράς δίνουν γραμμή για δηλώσεις στα στελέχη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των πρώτων exit poll η Φώφη Γεννηματά θα κάνει δήλωση από την Ιπποκράτους, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή να μην γίνει καμία δήλωση από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικό είναι πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν προγραμματίσει να εμφανιστούν σε τηλεοπτικά κανάλια ή να κάνουν δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, πριν από λίγο ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους.

Υπενθυμίζεται πως στις 17.30 ξεκίνησε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στην Ιπποκράτους.

Την ίδια ώρα στη λεωφόρο Συγγρού και τη Νέα Δημοκρατία αντίστοιχη σύσκεψη πραγματοποιείται από τον Αντώνη Σαμαρά και τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να αποφασιστεί μία συντεταγμένη αντίδραση από όλα τα γαλάζια στελέχη αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ