Καρύδης: «Ο Φιλιππίδης έχει μια τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική» - iefimerida.gr

Καρύδης: «Ο Φιλιππίδης έχει μια τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική»

Καρύδης: «Ο Φιλιππίδης έχει μια τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους Ελληνες ηθοποιούς που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και εκτός των ελληνικών συνόρων, μίλησε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Οπως γράφει σήμερα το Gossip-tv.gr, ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, παραδέχεται ότι ναι μεν υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα, ωστόσο ο ίδιος ξεχωρίζει την κόρη του Σμαράγδα, η οποία, όπως ο ίδιος λέει θα μπορούσε να διαπρέψει στην Αμερική.

Ο ηθοποιός ξεχωρίζει, επίσης, τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο, μάλιστα, λέει ότι έχει μια «τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική», τέτοια, που αν είχε γεννηθεί στην Αγγλία, θα είχε καταστεί... «παγκόσμιος».

Μάλιστα ο Ντίνος Καρύδης, συνεχίζοντας, ανέφερε ότι σαν λαός «είμαστε κατατρεγμένος, αλλά ταλαντούχος, με μια μοναδική, απίστευτα ποιητική γλώσσα».

Ερωτώμενος για το εάν έχει επηρεάσει και τη δική του δουλεία τη κρίση, ο Ντίνος Καρύδης, ανέφερε πως φέτος δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές πυ κατά μέσο όρο δεχόταν μια με δύο προτάσεις. «Τι να κάνουμε; Υπομονή! Έχω ζήσει και χειρότερα», κατέληξε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ