Εισαγγελική παρέμβαση με αφορμή δημοσιοποίηση exit poll σε τέσσερα blog - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση με αφορμή δημοσιοποίηση exit poll σε τέσσερα blog

Εισαγγελική παρέμβαση με αφορμή δημοσιοποίηση exit poll σε δύο blog
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες παρήγγειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου, να διεξάγει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη, και ειδικά αυτή της παράβασης της εκλογικής νομοθεσίας καθώς τέσσερα blog ανήρτησαν αποτελέσματα exit poll.

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία αποτελέσματα μπορούν να γνωστοποιηθούν σήμερα μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή μετά τις επτά το απόγευμα.

Tο iefimerida.gr σε ειδική εφαρμογή θα μεταδώσει σήμερα από τις 7 το βράδυ το exit poll και τα αποτελέσματα των εκλογών σε πραγματικό χρόνο. Ακριβώς στις 7.01' το βράδυ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από όπου κι αν βρίσκεστε το exit poll των εκλογών και στη συνέχεια όλη τη ροή των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ