Η οντισιόν της Σκάρλετ Γιόχανσον σε ηλικία 10 ετών για το Jumanji [βίντεο] - iefimerida.gr

Η οντισιόν της Σκάρλετ Γιόχανσον σε ηλικία 10 ετών για το Jumanji [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τη συγκεκριμένη οντισιόν την όποια έδωσε σε ηλικία 10 ετών, να μην κατάφερε να την περάσει με επιτυχία, ωστόσο το βίντεο από αυτή, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον «το είχε»... από παιδί!

Η ηθοποιία για τη χολιγουντιανή σταρ Σκάρλετ Γιόχανσον φαίνεται ότι ήταν όνειρο ζωής και στόχος από την παιδικά της χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι από την ηλικία των 10 ετών έπαιρνε «σβάρνα» όλες τις οντισιόν.

Ενα από τα πρώτα δοκιμαστικά που συμμετείχε ήταν και αυτό για την ταινία ''Jumanji''. Μπορεί, βέβαια, να απέτυχε να το «περάσει» επιτυχώς, αυτό όμως δεν σήμανε και κάτι για την μετέπειτα λαμπρή πορεία της.

Πάντως, αν και σε ηλικία 10 ετών περίπου, η Γιόχανσον στέκεται με εξαιρετική άνεση μπροστά από το φακό και τα «λέει» με άνεση. Εμφυτο ταλέντο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ